Yepyeni Bikini Modelleri ve Ünlüler

,
Geçmişten bu yana dünyanın en ünlü iç giyim markaları bikini modellerinin tanıtımlarında ve sunumlarında hep onları seçiyor. Bunun sebebini oturup uzun uzun düşünmeye gerek yok; en önemli sebebi bu ünlülerin tanıttıkları bikinilerin hemen hemen her yaz tabiri caizse peynir ekmek gibi satılması.

Daniella Sarahyba

Tori Praver

Alessandra Ambrosio Bikini Modelleri
Dünyanın önde gelen giyim markalarından Guess, Victoria's Secret gibi isimlerin modelliğini yapan güzel manken Alessandra Ambrosio, tüm dünya çapında elde ettiği ününü her yıl Aralık ayında düzenlenen Victoria's Secret iç çamaşırı defilesinde elde etti. Bu yaz bikini modelleri ile birbirinden etkileyici pozlar veren ünlü manken, plaj modasının ikonu haline geldi.



Kelly Brook Yepyeni Bikini Modelleri İle...
İngiliz kökenli; manken oyuncu, moda tasarımcısı ve televizyon sunucusu olan dünya starı Kelly, bu yaz kışkırtıcı bikini modelleri ile plajları sarsmayı devam ediyor. En neşeli halinde bile etkileyici olmaktan kaçınmayan Kelly Brook, bu yaz sezonunda oldukça erken start vermişti.




Bu haberimizde dünyanın farklı farklı bölgelerinden çeşitli markaların bikini modellerini tanıtan ünlülerin yaz sezonunda giydikleri bikiniler ele alınıyor. Kelly Brook, Kelly Hazell, Barbara Herrera, Zoe Ducheny, Chelina Manuhutu gibi daha sayamayacağımız onlarca ünlü isim birbirinden güzel ve etkileyici bikinileri ile sizlere konuk oluyor.

0 Yorum to “Yepyeni Bikini Modelleri ve Ünlüler”

Yorum Gönder

Labels

2012 Çanta Modelleri (1) 2013 Gelinlik Modelleri (3) Abiye Modelleri (1) Adidas (4) Adidas Ayakkabı (2) Aksesuar (5) Alışveriş (1) Altın (1) Armine (2) Armine Etek (1) Armine Pardesü (1) Ayakkabı (14) Ayakkabı Modeli (13) Ayakkabı Modelleri (18) Ayakkabılar (10) bershka (1) bershka katalog (1) Bikini (4) Bikini Modelleri (4) Bikiniler (3) Collezione (2) Converse (1) Çanta (9) Çanta Modeli (7) Çanta Modelleri (9) Çantalar (9) Dövme (1) Dövme Modelleri (1) Dövmeler (1) Elbise Modeli (17) Elbise Modelleri (16) Elbiseler (15) En Yeni Moda (3) En Yeni Modeller (13) Etek (8) Etek Modeli (7) Etek Modelleri (9) Etekler (8) Ev - Dekorasyon (1) Gece Kıyafeti Modelleri (1) Gelinlik Moda (6) Gelinlik Modası (3) Gelinlik Modeli (9) Gelinlik Modelleri (16) Gelinlikler (12) Güneş Gözlükleri (1) halı (1) halı modelleri (1) Hamile Giyim (2) İç Giyim (2) İndirimler (1) İpekyol (1) İpekyol Koleksiyon (1) Kampanyalar (1) kataloglar (1) Koleksiyonlar (14) Koltuk Modelleri (1) koton (1) koton modelleri (1) Lacoste (2) LC Waikiki (2) Lc Waikiki Elbise (2) Mayo (2) Mayo Modelleri (2) Moda (23) Moda - Stil (3) Moda Elbise (3) Moda Gelinlik (4) Moda Haberleri (1) Moda Koleksiyonları (9) Moda Modelleri (1) mudo triko modelleri (1) Örgü (1) Örgü Modeli (1) Örgü Modelleri (1) Pardesü (1) Pardesü Modelleri (1) Saat (1) Saat Çeşitleri (1) Saat Modelleri (1) Saatler (1) Saç Aksesurları (1) Saç Modelleri (1) saray halı (1) Sonbahar Kış Koleksiyonları (3) Swimwear (7) Şort Modelleri (1) Takı Çeşitleri (2) Tiger (1) Tiger Ayakkabı (1) Topuklu Ayakkabılar (2) triko modelleri (1) Yaz Elbiseleri (3) Yaz Modası (2)