NaraMaxx 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

,
Böylesi mükemmellikte olan bir yaz koleksiyonunu ne gördünüz ne de duydunuz. Sevgili moda tutkunları sıkı durun, önce oturduğunuz koltuktaki yerinizde olabildiğince rahat bir pozisyona geçiş yapın ve kemerlerinizi sıkıca bağlayın. NaraMaxx 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu ile bambaşka bir evrende bambaşka bir tura hazır mısınız?



Bu koleksiyonda neler yok ki? Aksesuardan elbiselere, eteklerden tişörtlere, pantolonlardan şortlara kadar sayamayacağımız daha yüzlerce seçenek bu koleksiyonda işini oldukça iyi bilen tasarımcılar tarafından üretime hazır hale getirilmiş.

NaraMaxx 2012

NaraMaxx 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nun moda fotoğrafçısını da tebrik etmek gerekiyor gerçekten. Harika bir iş çıkarmışlar tek kelimeyle. Görüntülerin kalitesi ve objektife yansıyanlar öylesine hoş bir görünümle sunulmuş ki, üzerinde oturup düşünülecek hiç bir şey yok adeta. Yılın koleksiyon fotoğrafları alanında 1 numarayı almalı kesinlikle...



Çiçek desenli elbiselerin açık tonlarla olan dansı saatlerce izlediğimiz ve hiç sıkılmadığımız sürükleyici, etkileyici, tutkulu bir aşk filminden çok daha öteye götürebiliyor bizleri. Sonra kırmızının alışılmamış ve farklılaşmış tonları bayram yerini andırır gibi. Daha çok retro tarzda karşımıza çıkıyor kırmızı rengin tonları bu koleksiyonda. Moda işte bu diyebiliyoruz rahatlıkla.



Mini etekler, beyaz mini etekler yaz sezonunun kıpırtısını tüm bedenimizde hissetmemize yardımcı oluyor kuşkusuz. Fuşya da en az beyaz kadar hareketli ve etkileyici nitelikte. Peki ya siyahın o yüzyıllar boyu süren asaletine, kibirine ne demeli? Adeta suspus olmuş NaraMaxx 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nda siyah.

elbiseler

Aksesuarların kıyafetler ile olan kombin düzeni de en az koleksiyonunun detayları kadar kışkırtıcı değil mi? Özellikle çanta modelleri öylesine hoş bir görünüm sağlamış ki, aşık olmamak ve derin bir offff çekmemek elde değil...

0 Yorum to “NaraMaxx 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu”

Yorum Gönder

Labels

2012 Çanta Modelleri (1) 2013 Gelinlik Modelleri (3) Abiye Modelleri (1) Adidas (4) Adidas Ayakkabı (2) Aksesuar (5) Alışveriş (1) Altın (1) Armine (2) Armine Etek (1) Armine Pardesü (1) Ayakkabı (14) Ayakkabı Modeli (13) Ayakkabı Modelleri (18) Ayakkabılar (10) bershka (1) bershka katalog (1) Bikini (4) Bikini Modelleri (4) Bikiniler (3) Collezione (2) Converse (1) Çanta (9) Çanta Modeli (7) Çanta Modelleri (9) Çantalar (9) Dövme (1) Dövme Modelleri (1) Dövmeler (1) Elbise Modeli (17) Elbise Modelleri (16) Elbiseler (15) En Yeni Moda (3) En Yeni Modeller (13) Etek (8) Etek Modeli (7) Etek Modelleri (9) Etekler (8) Ev - Dekorasyon (1) Gece Kıyafeti Modelleri (1) Gelinlik Moda (6) Gelinlik Modası (3) Gelinlik Modeli (9) Gelinlik Modelleri (16) Gelinlikler (12) Güneş Gözlükleri (1) halı (1) halı modelleri (1) Hamile Giyim (2) İç Giyim (2) İndirimler (1) İpekyol (1) İpekyol Koleksiyon (1) Kampanyalar (1) kataloglar (1) Koleksiyonlar (14) Koltuk Modelleri (1) koton (1) koton modelleri (1) Lacoste (2) LC Waikiki (2) Lc Waikiki Elbise (2) Mayo (2) Mayo Modelleri (2) Moda (23) Moda - Stil (3) Moda Elbise (3) Moda Gelinlik (4) Moda Haberleri (1) Moda Koleksiyonları (9) Moda Modelleri (1) mudo triko modelleri (1) Örgü (1) Örgü Modeli (1) Örgü Modelleri (1) Pardesü (1) Pardesü Modelleri (1) Saat (1) Saat Çeşitleri (1) Saat Modelleri (1) Saatler (1) Saç Aksesurları (1) Saç Modelleri (1) saray halı (1) Sonbahar Kış Koleksiyonları (3) Swimwear (7) Şort Modelleri (1) Takı Çeşitleri (2) Tiger (1) Tiger Ayakkabı (1) Topuklu Ayakkabılar (2) triko modelleri (1) Yaz Elbiseleri (3) Yaz Modası (2)